MB Mobile on välittävä autokauppa Pohjanmaalla. MB Mobilen edustamia merkkejä ovat Kia, Fiat, Jeep ja Suzuki. Automyynnin lisäksi MB Mobile tarjoaa monipuolisia huolto-ja korjauspalveluita niin henkilö- kuin pakettiautoille.

Markkinointisuunnitelma

Tavoitteena MB Mobilen kanssa oli lisätä KIA jälleenmyynnin ja muiden oheispalveluiden näkyvyyttä Googlessa ja sosiaalisessa mediassa. Laadimme asiakkaan kanssa markkinointisuunnitelman siitä, miten sisällön kanssa eri kanavissa tullaan etenemään ja toteutimme asiakkaalle uuden visuaalisen ilmeen nettisivujen muodossa. Vastasimme myös sisältöjen tuottamisessa asiakkaan sosiaalisen median eri kanaviin. Kaikki tämä luonnistui meiltä sekä suomeksi, ruotsiksi, että englanniksi.

Tuotemarkkinointi: KIA Rio

Pääpaino sosiaalisessa mediassa tapahtuvassa digimarkkinoinnissa haluttiin kuitenkin antaa uudelle KIA Riolle, joka on maailmalla KIA:n toiseksi myydyin automalli ja Suomessakin yksi maan myydyimmistä henkilöautoista. Asiakkaan toiveesta keskityimme varsinkin nettisivujen sisällössä vahvasti KIA Rion markkinointiin ja siihen liittyvien sisältöjen nostamiseen. Lisätietoa uudesta Kia Riosta löydät täältä.

Lisää infoa: Kia.com, MBMobile.fi